Reparatie van beschadigde velgen

U kunt bij Supervelg terecht voor reparatie van uw beschadigde velgen

 

 

Stoeprandschade

Stoeprandschade bijwerken

Stoeprandschade aan uw velgen? Supervelg kan uw velgen vakkundig plaatselijk bijwerken. Voor een prijsopgave mailt u een foto van uw velgen naar info@supervelg.nl
 

Hoe werkt het als u besluit de velgen te laten repareren?

Als uw velgen nog onder de auto liggen, dan kunnen we deze in de werkplaats demonteren. Voordat dit gedaan wordt, krijgt u een exacte prijsopgave voor het opknappen van de schade. Om de reparatietermijn te overbruggen kunnen wij een leenset onder uw auto plaatsen. Helaas hebben wij niet voor alle auto’s wielen beschikbaar. In dat geval kunnen we in overleg kijken of het mogelijk is om de auto hier 1 maximaal 2 dagen achter te laten. Als uw velgen klaar zijn, wordt er een afspraak gemaakt om de velgen weer te wisselen.

Velgen poedercoaten

Uw velgen laten poedercoaten

Lakschade, corrosie, doffe velgen of wilt u een andere kleur?

Wij kunnen uw velgen vakkundig poedercoaten. Er wordt gewerkt met een speciaal op velgen afgestemde techniek. Uw velgen worden ontlakt en gestraald zodat alle oude laklagen verwijderd zijn. Vervolgens word eventuele lichte stoeprandschade bijgewerkt en ondergaan de velgen een voorbehandeling. Daarna komen de nieuwe laklagen erop. Na de behandeling zien uw velgen er weer uit als nieuw! Het grote voordeel van poedercoaten ten opzichte van natlak is dat deze coating veel sterker is en dus minder snel aangetast zal raken door pekel, remstof, e.d..

Hoe werkt het als u besluit uw velgen te laten poedercoaten?
Om de velgen op maandag in productie te nemen krijgen wij deze het liefst aangeleverd voor donderdag, uiterlijk vrijdagochtend. Wij kijken de velgen altijd na of deze recht zijn. Eventueel kunnen wij 1 of meerdere kromme velgen voor u richten. Indien u over een dubbele set beschikt kunnen wij deze kosteloos voor u monteren, en uiteraard na het poedercoaten weer terug plaatsen. Beschikt u hier niet over dan kunnen wij kijken of er leenwielen beschikbaar zijn. Helaas hebben we niet voor alle auto’s wielen staan. We kunnen dan overleggen wat er voor andere mogelijkheden zijn, om u toch te kunnen helpen. Vanaf het moment dat de velgen in productie zijn duurt het ruim een week voor deze weer klaar zijn, en nemen wij contact zodat u deze weer op kunt komen halen.

Velgen richten / rechtmaken

Velgen richten of rechtmaken

Kromme velg?

Als uw auto trilt, dan kan dit duiden op een slag in één van de velgen. Wij kunnen dit controleren en zonodig vakkundig repareren.

Hoe werkt het als u besluit de velg te laten richten?

BRENGEN:
U kunt met uw kromme velg altijd bij ons langskomen om deze af te geven. Als uw velg nog onder de auto ligt, dan kunnen wij deze demonteren en controleren. Om de reparatietermijn te overbruggen kunnen wij een leenwiel onder uw auto plaatsen. Helaas hebben wij niet voor alle auto’s wielen beschikbaar. In dat geval kunnen we een afspraak maken om de auto hier een dag te laten staan. Als uw velg klaar is nemen wij contact met u op, zodat u de velg op kunt komen halen, of we plannen een afspraak om het wiel terug te plaatsen.

OPSTUREN:
U kunt uw beschadigde velg naar Supervelg opsluren voor reparatie. Zorg voor een goede verpakking en voorzie de velg van het retouradres en uw telefoonnummer. Wij nemen coantact met u op, zodra wij uw velg hebben ontvangen.

Lassen van een scheurtje in de velg / stukje oplassen

Hebt u een scheurtje in uw velg?

Heeft u een velg die lekt door een scheurtje in de velg, of een stukje uit uw velg? Wij kunnen uw velg vakkundig lassen.

Hoe werkt het als u besluit de velg te laten lassen?
U kunt met uw velg altijd bij ons langskomen om deze af te geven. Als uw velg nog onder de auto ligt, dan kunnen wij deze demonteren en controleren. Om de reparatietermijn te overbruggen kunnen wij een leenwiel onder uw auto plaatsen. Helaas hebben wij niet voor alle auto’s wielen beschikbaar. In dat geval kunnen we een afspraak maken om de auto hier een dag te laten staan. Als uw velg klaar is nemen wij contact met u op, zodat u de velg op kunt komen halen, of we plannen een afspraak om het wiel terug te plaatsen.

OPSTUREN:
U kunt uw beschadigde velg naar Supervelg opsluren voor reparatie. Zorg voor een goede verpakking en voorzie de velg van het retouradres en uw telefoonnummer. Wij nemen coantact met u op, zodra wij uw velg hebben ontvangen.

CNC draaien en polijsten van velgen

CNC draaien en polijsten

Zijn uw velgen aangetast door corrosie of heeft de velg stoeprandschade. Dan is het mogelijk om deze opnieuw CNC te draaien zodat de velg er weer als nieuw uit ziet. De velgen worden uiteraard opnieuw voorzien van blanke lak.

Hoe werkt het als u besluit uw velgen te laten CNC draaien?
U kunt de velgen bij ons afgeven. Heeft u geen extra velg of set velgen dan kunnen wij kijken of er leenwielen beschikbaar zijn. Helaas hebben we niet voor alle auto’s velgen op voorraad. We kunnen dan overleggen of er een andere mogelijkheid is, zodat wij u toch kunnen helpen. Als de velgen klaar zijn, nemen wij contact met u op.